Mucizevi'de 2024'ü Umut ve Coşkuyla Karşıladık

Destekleriniz sayesinde bu yıl da Mucizevi’de yüzlerce hastamız misafirimiz oldu. Bir hastamızın sevinci hepimizin sevinci, bir hastamızın üzüntüsü ise hepimizin üzüntüsü oldu. Çünkü biz Mucizevi’de kocaman bir aileyiz. Yeni yılı da Mucizevi ailesi olarak umutla, mutlulukla ve coşkuyla karşıladık.

Yeni yıl kutlamamızda yemek desteği ile lezzetli bir akşam geçirmemizi sağlayan ve sihirbaz sürprizi ile eğlenceli anlar yaşatan Nuri Develi'ye, meze desteği için Le Chic Davet'e, içecek desteği sağlayan Tamek'e, hediyeleriyle misafirlerimizi mutlu eden Batik'e ve Bostancı Rotaract'a, müziği ile keyifli anlar yaşatan Aygün Ferah'a ve her zaman derneğimizin yanında olan sevgili Yağmur Kalyoncu'ya çok teşekkür ederiz.