Ayni Bağış

Türk Kanser Derneği olarak kanser hastalarımıza maddi desteğin yanında ihtiyaçları doğrultusunda ayni yardımlarda da bulunuyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz hastane ziyaretlerinde yatarak tedavi gören hastalarımıza içerisinde; şampuan, el ve vücut kremi, maske, dezenfektan, ıslak mendil, diş fırçası ve macunu, sabun gibi hijyen malzemeleri ve hastaneden aldığımız bilgiler doğrultusunda yaşa ve cinsiyete uygun olarak; çocuk bezi, eşofman/pijama takımı, iç çamaşırı, kupa, roman, boyama kalemi, resim defteri – kitabı, oyuncak gibi çeşitli hediyeler bulunan Sevgi Paketlerimizi götürüyoruz.

Pek çok çocuk hastamızın eğitimlerine uzaktan devam edebilmeleri için tablet ve bilgisayar ihtiyacı bulunuyor. Derneğimize yapılan tablet ve bilgisayar bağışlarını, tarafımızca ihtiyaç sahibi oldukları teyit edilmiş çocuk hastalarımıza ulaştırıyoruz.

Sizler de derneğimize yapacağınız ayni bağışlarınız ile (gıda kolisi, kıyafet -2.el kabul edilmemektedir-, tablet, bilgisayar, hasta yatağı, medikal ürün, Sevgi Paketlerimizin içerisinde bulunan ürünler gibi) derneğimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi hastalarımıza yardımda bulunabilirsiniz.

Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’mizin daimi ihtiyaçları olan ayni ürünler ile ilgili bağışlarınız için Bu Sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

DESTEK yaz,
3853'e gönder