Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi İçin Bağış

Zorlu bir tedavi mücadelesi veren kanser hastalarına umut olmak, yalnızca tıbbi tedavilerle değil, aynı zamanda sevgi dolu bir konaklama hizmeti sunmakla da mümkün olabiliyor. Gerek yetişkin gerek çocuklarımızın, ikamet ettikleri şehirde onkoloji hastanesi bulunmadığı ve/veya büyük şehir hastanelerimize gelmelerinin şart olduğu durumlarda, kanser hastaları maddi imkansızlıklardan dolayı konaklayacak bir yer bulamayabiliyorlar. Türk Kanser Derneği olarak bu duruma çözüm olmak amacıyla 2018 yılında Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’mizi hayata geçirdik. Şehir dışından İstanbul'a tedavi için gelen kanser hastaları Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi'nde sadece birer misafir değil, birer aile ferdi olarak kabul ediliyor ve diğer mücadele arkadaşlarıyla güçlerini birleştirerek umut dolu bir dayanışma içinde oluyorlar.

Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’mizin tüm giderleri ise bağışçılarımız tarafından karşılanıyor. Bu noktada sizlerin değerli bağışlarına çok ihtiyacımız var.

Nsıl Destek Olabilirsiniz?

1. Maddi Bağış

• Tek Seferlik Bağışlar: Derneğimizin projelerine yapacağınız tek seferlik bağışlar, kanserle mücadelede daha etkili olmamıza destek sağlar. Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’mide kalan çocuklarımıza burs desteği sağlayabilirsiniz. Yetişkin hastalarımızın da günlük ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.
  • Düzenli Bağışlar: Belirli aralıklarla düzenli olarak yapacağınız bağışlarla, uzun vadeli projelerimizi planlı bir şekilde hayata geçirebilir, kurumsal sürdürülebilirliğimize destek olabilirsiniz.
  • Özel Gün Sertifikaları: Özel günlerde, kurumunuza özel hazırladığımız sertifikalardan alarak çalışanlarınız adına kanser hastalarına bağış yapabilirsiniz.
  • Bağışlarınız için banka hesap bilgilerimize buradan , online bağış linkine buradan ulaşabilirsiniz

2.Oda Sponsorluğu: Mucizevi'mizde kalan hastalarımızın konakladıkları odaların destekçisi olarak; hastalarımıza yaşamsal destek verebilir ve aynı zamanda, sizin için manevi değeri olan sevdiklerinizin adını ölümsüzleştirebilirsiniz.

3.Temel Gıda Bağışı

Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’mizdeki en büyük gider kalemlerinden birisini yemek ücretleri oluşturmaktadır. Mucizevide konaklayan hastalarımıza ücretsiz 3 öğün ücretsiz yemek çıkmaktadır. Düzenli olarak tükettiğimiz temel gıda ihtiyaçlarına destek olabilirsiniz. Örneğin; yumurta, peynir, ekmek, çay, bakliyat, et, tavuk, şeker, tuz, sebze ve meyve vb. ürün desteğine her zaman ihtiyacımız var. Dilerseniz ürünleri derneğimize getirebilir veya ürün bedelini bağışlayabilirsiniz.

Aynı zamanda kalan hastalarımızın 1 günlük öğününü, sizin adınıza veya bağışlamak istediğiniz kişi adına verebiliriz. (1 öğün yemek bedeli 50 TL'dir. Konaklayan kişi sayısı değişkenlik göstermekte olup bağış yapmak isterseniz bizimle iletişime geçerek kalan hasta sayısını öğrenebilirsiniz.)

4.Kurban/Adak Bağış

Kesmiş olduğunuz kurban veya adaklarınızı, konaklama merkezimizde kalan kanser hastalarına bağışlayabilirsiniz.

5.Ürün Bağışı

Mucizevi’de konaklayan kanser hastalarına kullanılmamış giysi, oyuncak, kitap, tekenolojik alet vb. ürün bağışında bulunabilirsiniz. Aynı zamanda derneğin ihtiyaçları doğrultusunda teknolojik aletler gibi ürünlerde kabul edilmektedir.

6.Burs Desteği

Mucizevi’de konaklayan çocuklarımıza eğitim desteğinde bulunabilirsiniz. Yetişkin hastalarımızın ise günlük ihtiyaçlarına karşılayabilir veya aylık destekçisi olabilirsiniz.

7.Atölye Desteği

Uzman olduğunuz bir alanda, Mucizevi'de konaklayan kanser hastalarına özel atölye gerçekleştirebilirsiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda belirttiğimiz seçeneklerimiz haricinde sizlerden gelecek bağış fikirlerine her zaman açık olduğumuzu da belirtmek isteriz.

Daha fazla bilgi almak için onayd@turkkanserdernegi.org adresinden mail atabilir veya 0537 857 18 75 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Birlikte el ele kanser hastalarına umut olabilmek dileğiyle.

DESTEK yaz,
3853'e gönder