Kurumsal Bağış

Türk Kanser Derneği olarak, kanserle mücadelede daha güçlü adımlar atabilmek ve toplumumuza daha etkili hizmet verebilmek ve vermiş olduğumuz ücretsiz hizmetlerimizi sürdürülebilir kılmak amacıyla siz değerli kurumsal destekçilerimizin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Birlikte el ele vererek bu önemli mücadelede yanımızda olabilir birlikte farkındalık çalışmaları ve projeler gerçekleştirebiliriz.

Neden Bize Destek Olmalısınız?

Kanser, hem dünya da hem ülkemizde ciddi bir sağlık sorunudur ve etkileri her geçen gün artmaktadır. Türk Kanser Derneği olarak, kanserle ilgili farkındalığı artırmak, erken tanı ve tedaviye ulaşımı kolaylaştırmak, hasta ve yakınlarına destek olmak için çeşitli projeler yürütüyoruz. Ancak bu projeleri hayata geçirebilmemiz için kurumsal destekçilerimizin desteğine ihtiyacımız var.

Nasıl Destek Olabilirsiniz?

1. Maddi Bağışlar

• Tek Seferlik Bağışlar: Derneğimizin projelerine yapacağınız tek seferlik bağışlar, kanserle mücadelede daha etkili olmamıza destek sağlar. Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’mide kalan çocuklarımıza burs desteği sağlayabilirsiniz. Yetişkin hastalarımızın da günlük ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.
  • Düzenli Bağışlar: Belirli aralıklarla düzenli olarak yapacağınız bağışlarla, uzun vadeli projelerimizi planlı bir şekilde hayata geçirebilir, kurumsal sürdürülebilirliğimize destek olabilirsiniz.
  • Özel Gün Sertifikaları: Özel günlerde, kurumunuza özel hazırladığımız sertifikalardan alarak çalışanlarınız adına kanser hastalarına bağış yapabilirsiniz.

2. Ürün Bağışı:

Projelerimizin yürütülmesinde kullanılmak üzere malzeme veya ekipman bağışlarınızla, derneğimizin operasyonel kapasitesini artırabilirsiniz. Örnek; yazıcı, tablet, bilgisiyar fotoğraf makinesi, oyuncaklar, hikaye kitapları, temizlik malzemeleri, küçük ev aletleri vs.

3. Atölyeler:

Özel günlerde ve aylarda, çalışanlarınızın katılımıyla birlikte keyifli atölyeler gerçekleştirebiliriz. Bu atölyeler dilerseniz sizin ofisiniz de dilerseniz de derneğimizin ofisinde olabilir. Örnek atölyeler: Heykel Atölyesi, Resim Atölyesi, Çanta Boyama Atölyesi, Oyuncak Atölyesi vs. Atölyelerden ortaya çıkacak ürünler, hastane ziyaretlerimiz kapsamında kanser tedavisi gören çocuklara ulaştırılmaktadır. Dilerseniz bu ürünler sizlerde de hatıra olarak kalabilir.

4. Eğitim ve Seminerler

Uzman kadromuz ile birlikte düzenlediğimiz eğitim ve seminerler sayesinde kurumunuzda kanser hakkında bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirebiliriz.

5. Sponsorluk:

• Etkinlik Sponsorluğu: Özel etkinliklerimiz, kampanyalarımız veya farkındalık yaratma projelerimiz için sponsorluk sağlayarak, markanızı geniş kitlelere tanıtabilir aynı zamanda kanser hakkında farkındalık yaratabilirsiniz.
  • Proje Sponsorluğu: Belirli bir projemize sponsor olarak, doğrudan o projenin başarısına katkıda bulunabilirsiniz.
  • Oda Sponsorluğu: Mucizevi'mizde kalan hastalarımızın konakladıkları odaların destekçisi olarak; hastalarımıza yaşamsal destek verebilir ve aynı zamanda, sizin için manevi değeri olan sevdiklerinizin adını ölümsüzleştirebilirsiniz.

6. İyilik Peşinde Koş

Yardımseverlik Koşusu, dünyada uzun yıllardır yapılan, ülkemizde ise ilk kez 2008 yılında Adım Adım kurucuları tarafından ülkemizde gerçekleşmiştir. Sonraki yıllarda ise çığ gibi büyüyen koşarken/yürürken içine iyiliği de katan etkinliklerdir.

Kurumlar, kendi içlerinde oluşturdukları gönüllü koşucular ile hem farkındalık oluşturuyor hem de projeye destek oluyor. Böylelikle kurumlar, kurumsal sosyal sorumluluğunu eğlenceli bir şekilde iyilik haraketine dönüştürmüş oluyor. Üstelik yardımseverlik koşularına katılmak için sporcu olmanıza da gerek yok. Yeterki iyilik peşinde koşmak isteyin. Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

7. Gönüllülük:

Mesleki deneyimlerinizle derneğimize destek olabilir, eğitim programlarımızda veya etkinliklerimizde bilgi ve becerilerinizi paylaşabilirsiniz. Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi'mizde kalan hastaları için atölyeler düzenleyebilirsiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda belirttiğimiz seçeneklerimiz, sizlerin uygunluğuna göre planlanmaktadır. Bu seçenekler haricinde sizlerden gelecek proje fikirlerine her zaman açık olduğumuzu da belirtmek isteriz.

Daha fazla bilgi almak için onayd@turkkanserdernegi.org adresinden mail atabilir veya 0537 857 18 75 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Birlikte el ele kanser hastalarına umut olabilmek dileğiyle.