Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu

5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu’nda adımlarımızı, Tedavi için şehir dışından İstanbul'a gelen ve konaklayacak yeri olmayan kanser hastalarımızın, ücretsiz olarak konakladığı Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi'mize, 1 hasta odası ve 1 çocuk oyun odası kazandırmak için attık. Bu hedefimiz doğrultusunda, 208 koşucumuzla birlikte toplam 804.742 TL TL bağış topladık. Topladığımız bu bağışlar ile Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’mize 1 yeni hasta odası ve 1 çocuk oyun odası kazandıracağız. Odaların açılışı yapılınca bu sayfaya görselleri eklenecektir.

Bu maratonda adımlarını iyilik için atan tüm kurumsal firmalarımıza ve gönüllü koşucularımıza teşekkür ediyoruz.

Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu'nda Bizim İçin İyilik Peşinde Koşan Kurumlar ve Kulüpler:

• Acu Radyoterapi Öğrencileri
  •  Arama Kurtarma Köpekleri Derneği
  • Bostancı Rotary Kulübü
  • İDMİB
  • Jolly Tour
  • Medical Park Hastaneleri
  • Orçun Kürüm Beslenme Danışmanlığı
  • Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi

Önümüzdeki maratonlarda bireysel olarak siz de bizimle iyilik peşinde koşmak isterseniz  BURADAN formumuzu doldurabilirsiniz.

Kurumsal olarak yer almak isterseniz onayd@turkkanserdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.