2023 Meme Kanseri Farkındalık Çalışmaları

2023 Yılında Meme Kanserinde Kadınlarımıza "Bana Olmaz Olmaz Deme Hiç diyerek" erken teşhisin önemini vurguladık.

4 Ekim tarihinde dernek merkez binamızda bir basın toplantısı yaparak tüm halkımıza Meme Kanseri ile ilgili bilimsel verileri paylaştık. Bu basın toplantımızda, konuşmacı olarak Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, Genel Cerrah Prof. Dr. Kürşat Karadayı, Doç. Dr. Mehmet Esat Duymuş ve Onkoloji Doktoru Dr. Esat Namal katılım sağladı.

Basın toplantımızı yansımaları buradan buradan  ulaşabilirsiniz.

  Ekim ayı boyunca TV ve radyo kanallarında Meme Kanseri Farkındalık spotumuz yayınlandı.

  • Özel sektör ve Belediyeler ile birlikte el ele vererek Türkiye geneli açık hava mecralarında Meme Kanserinde erken teşhisin önemini vurgulayan görsellerimiz yayınlandı. 
  • 09-16 Ekim tarihlerinde Meme Kanserinde Erken teşhis için Ücretsiz Kanser taraması kayıt aracımız ile toplam 6 ilçede kadınlarımızın kaydı alındı ve ücretsiz tarama için hastanelere yönlendirildi.
  • 24 Ekim tarihinde Beyoğlu Emek Siznamasında Aleovera iş birliği içersinde basın toplantısı yapıldı ve dernek başkanımız konuşmacı olarak Meme Kanseri ile ilgili bilgileri kadınlarımıza aktardı. Basın yansımalarına buradan ulaşabilirsiniz. 
  • 25 Ekim'de Liv Hospital'ın basın toplantısına konuşmacı olarak katıldık ve Meme Kanseri ile ilgili verileri paylaştık.

 

DESTEK yaz,
3853'e gönder
Mucizelere Ortak Ol!