Derneğimiz kurulduğu günden bugüne kanserde erken teşihisin hayati önemini herkese anlatabilmek ve kanser konusunda bilinçli bir toplum oluşturabilmek üzere okullarda, iş yerlerinde, belediyeler ile iş birliği içerisinde halka açık eğitim ve seminerler düzenleyerek farkındalık oluşturmaya çalışmaktadır. Bu kapsamda geçmiş yıllarda:

• Meme kanseri hakkında bilinmesi gerekenleri paylaşmak ve farkındalık oluşturmak üzere Aygaz'da eğitim gerçekleştirildi. (2017)

• Şirket içi eğitimlerimiz kapsamında Omega Pharma'da eğitim gerçekleştirildi. (2017)

• Zaim Üniversitesi'nde gençlerimiz ile buluşuldu ve kanserde erken teşhisin önemi hakkında eğitim verildi. (2017)

• Beşiktaş Belediyesi ile birlikte 8 Mart Kadınlar Gününe özel kadın sağlığı hakkında eğitim verildi. (2016)

• Çorlu Kent Konseyi ile birlikte kadın kanserleri ile ilgili eğitim gerçekleştirildi. (2016)

• Beyoğlu Belediyesi iş birliğiyle Kasımpaşa'da ikamet eden kadınlarımıza rahim ağzı kanseri eğitimi verildi. (2016)

• Saide Group çalışanlarına kanserde erken teşhisin önemini ve kanserden korunmanın yolları hakkında eğitim verildi. (2016)

• Yalova Belediyesi'nin ve Kanser Hastaları Derneği'nin davetiyle eğitimler gerçekleştirildi. (2016)

• Şirket içi eğitimlerine devam edilerek Tukcell Odakule ve Kartal Merkezlerinde eğitimler verildi. (2015)

• Şişli Belediyesi ve muhtarları ile el ele verilerek yıl boyunca bölgede ikamet eden vatandaşlarımız için eğitimler düzenlendi. (2015)

• Şirket içi eğitimlerimiz kapsamında CP Standart Gıda çalışanlarına kanserde erken teşhisin önemi ile ilgili eğitim verildi. (2015)

• Point Otel'de, prostat kanserindeki son gelişmeler ile ilgili hekimlerimizin bilgilerini paylaştığı eğitim düzenlendi. (2015)

• Gaziosmanpaşa Belediyesi ev sahipliğinde kadınlara rahim ağzı kanseri eğitimi verildi. (2015)