1-7 Nisan 2022 Genel Kanser Haftası Farkındalık Çalışmaları

1-7 Nisan Genel Kanser Haftası kapsamında 05 Nisan tarihinde Dernek merkez binamızda bir basın toplantısı düzenlendi. Bu basın toplantımıza konuşmacı olarak; Burak DURUMAN (Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı), Uzman PDr. Esat NAMAL (Onkoloji Uzmanı), Op. Dr. Hasan Murat ATAY (Genel Cerrahi – Meme Cerrahisi – Yönetim Kurulu üyesi), Revna Demirören (İş İnsanı), Betül Demir (Sanatçı) ve Tülin Şahin (Sanatçı) katıldı.

Genel kanser ile ilgili verilen paylaşıldığı bu toplantımızın basın yansımalarını buradan ulaşabilirsiniz.

Nisan Ayı boyunca;

• Erken teşhisin bilinci ile Ücretsiz Kanser Taraması Kayıt Aracı Projemizin ikinci etabını 4-21 Nisan 2022 tarihlerinde Ahbap Derneği, BMS, Avon, RentGo ve Rami Hastanesi’nin koşulsuz destekleriyle yola çıkardık. Ücretsiz kayıt aracımızın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Özel sektör ve Belediyeler ile birlikte el ele vererek Türkiye geneli açık hava mecralarında Meme Kanserinde erken teşhisin önemini vurgulayan görsellerimiz yayınlandı.
  • Farkındalığı arttırmak ve erken teşhisin önemini vurgulamak için Kemer Country Golf Clup'de golf turnuvası düzenlendi. Basın yansımalarına buradan ulaşabilirsiniz.