"Hayat" Şarkısı Kanser Hastalarına Hayat olacak

Her Dinleme Kanser Hastaları için Şifa Olacak

Türk müziğinin unutulmaz sesi Yeliz’in Türk Kanser Derneği için seslendirdiği Hayat Şarkısı kanser hastası çocuklar için bağışa dönüşüyor! Tüm müzik platformlarında yayınlanan şarkı için her bir tıklamadan platformlar aracılığıyla gelir elde edilecek. Sağlanan bu gelir Türk Kanser Derneği’ne aktarılacak ve kanser hastası çocuklar için kullanılacak. Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, Sanatçı Yeliz, Söz Yazarı ve Besteci Tamer Gürsoy, Projenin yaratıcısı Suat Filiz ve klipte oynayan kanser hastası çocukların katılımıyla 20 Aralık salı günü Türk Kanser Derneği Merkez binasında bir lansman gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Burak Duruman tarafından Proje yazarı Suat Filiz, Söz yazarı ve Besteci Tamer Gürsoy ve Sanatçı Yeliz’e plaketleri taktim edildi.

Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Duruman şu ifadeleri kullandı: “Bugün çok ama çok mutlu bir gündeyiz. Türk Kanser Derneği’nin Mucizevi’ndeyiz. Mucizelerimiz daha çok olsun diye yapıyoruz bu toplantıyı. Sevgili Söz Yazarı ve Besteci Tamer Gürsoy’un hissederek, emek vererek çıkardığı bir eser var. Sevgili Yeliz de inanılmaz sesi ile bu eseri taçlandırdı. Hepimizi birleştiren Suat Filiz’ e de teşekkür ediyorum. Bu şarkı ile Türk halkına “Vermek Almaktır Aslında, Sen de bir Kalp Yolla HAYATA” diyoruz. Burada güzel olan, halkımız bu güzel eseri tüm müzik platformlarından dinleyerek Türk Kanser Derneği’ne bağışta bulunmuş oluyorlar. Bu projeye büyük heyecanla hazırlandık. Sözler müthiş, ses ve yorum müthiş, çocuklarımız müthiş. Ayrıca bu projenin başından beri maddi ve manevi yanımızda olan Japon Otomotiv Markası Lexus’a da çok teşekkür ederiz. Aynı zamanda, bu proje destek verenler arasında bulunan Batik Giyim Tekstil’e de teşekkürlerimizi sunarız.

Bağışa dönüşen bu projenin bir ilk olduğunu ifade eden Yeliz, "Bu eseri dinledikleri her platforma Türk Kanser Derneği’ne bir bağışta bulunmuş oluyorlar. Tamer Gürsoy müthiş bir söz yazdı ve besteledi." diye konuştu.

"Hayat" Şarkımızın Basın Yansımalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yeliz sözlerine şöyle devam etti: "Bu arada, şarkı arkadaşım Billur Kalkavan'ın rahmetli olduğu döneme denk geldi. Ben de çok fazla yaşayarak bu şarkıyı okudum. Zaten ben bütün şarkıları çok yaşayarak okuyorum ama buradaki mucizevi çocukları gördükten sonra, kendim de kanser tedavisi gördüğüm için ve çok yakın arkadaşımı da kaybettiğim için Türk Kanser Derneği için bu şarkıyı canı gönülden okudum. Lütfen herkes birer kere YouTube'dan dinlesin. Sadece Türk Kanser Derneği için değil okullarda bile çocukların sevgiyi mutluluğu hissedebileceği, herkese hitap edebilecek bir şarkı."

Klip çalışması duygu seli içinde geçti

Söz Yazarı ve Besteci Tamer Gürsoy ise, "Hayat bize verilmiş mucizevi bir hediye. Gerçekten hayatta yoktan var oluyoruz. Yoktan var olmak kadar mucizevi bu hayat. Bize verilmiş bu hayatta mücadele ediyoruz. Ümidimizi asla yitirmiyoruz. Karşımıza çıkan tüm zorluklarla savaşarak, idame ettirmek, iyi yaşamak ve etrafımıza iyi hissettirmek için çabalıyoruz. Değer vererek, yardımda bulunarak, destek olmalarını tavsiye ediyorum. Vermek almaktır aslında. Ne verirseniz hayata onu alıyorsunuz. Hayata sevgiyle bakarsak, sevgi alıyoruz. Karşılık beklemeden vereceğiz ve karşılığını alacağız. Klipte kanser hastası çocuklarımız da rol aldı. Anneleri de vardı. Çok duygulu anlar yaşandı. Bir güç arıyor hastalarımız. Klip çalışması duygu seli içinde geçti. Yeliz muhteşem okudu şarkıyı." dedi.