2021 Meme Kanseri Farkındalık Çalışmaları

Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında Dernek merkez binamızda 5 Ekim tarihinde bir basın toplantısı düzelendi. Bu basın toplantımıza konuşmacı olarak, Burak DURUMAN (Dernek Başkanı), Dr. Murat ATAY  (Genel Cerrah), Dr. Zeynep Civelek Çaynak  (Radyasyon Onkoloğu), Uzm. Dr. Esat NAMAL (Medikal Onkoloji), Sn Revna DEMİRÖREN (İş İnsanı), Sn Betül DEMİR  (Sanatçı) ve Sn. Aşkım KAPIŞMAK (Davranış Bilimleri Uzmanı) Katıldı.

Bu basın toplantımızın yansımalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ekim ayı boyunca TV ve radyo kanallarında Meme Kanseri Farkındalık spotumuz yayınlandı.

• Özel sektör ve Belediyeler ile birlikte el ele vererek Türkiye geneli açık hava mecralarında Meme Kanserinde erken teşhisin önemini vurgulayan görsellerimiz yayınlandı.
  • 14 Ekim tarihinde Sayın Yağmur Kalyoncu'nun katkılarıyla Kemer Country Golf Club'unde bir etkinlik düzenlendi Bu etkinlikte farkındalığı arttırmak için Golf turnuvası düzenlendi.  Basın yansımasına buradan ulaşabilirsiniz.
  • 22 Eylül - 15 Ekim tarihleri arasında Ücretsiz Kanser Taraması Kayıt Aracımız halkımız ile bir araya geldi ve ücretsiz taramalar için kayıtlar alındı. Kayıt aracımız ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

DESTEK yaz,
3853'e gönder