1-7 Nisan 2019 Genel Kanser Haftası Farkındalık Çalışmaları

1-7 Nisan Genel Kanser Haftası kapsamında  2 Nisan tarihinde İstanbul Sait Halim Paşa Yalısında basın toplantısı yapıldı.

Bu basın toplantımıza konuşmacı olarak Burak DURUMAN (Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı), Op. Dr. Murat ATAY (Türk Kanser Derneği Başkan Yardımcısı & Genel Cerrah), Prof. Dr. Yeşim ERALP (Medikal Onkoloji Uzmanı), Prof. Dr. Mahmut Refik KİLLİ ( Radyoloji Uzmanı), Prof. Dr. İbrahim TEK (Medikal Onkoloji Uzmanı), Prof. Dr. Füsun TOKATLI (Radyasyon Onkolojisi Uzmanı) katıldı. Türkiye geneli kanser verileri halkımız ile paylaşıldı.

Bu basın toplantımıza ait basın yansımalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Nisan ayı boyunca,

• Kamu spotumuz tüm ulusal ve yerel TV ce Radyo kanallarında yayınlandı.
  • Ayrıca Medicana hastanelerinin desteği bir kamu spotu hazırlandı. Bu kamu spotumuz tüm dijital ekranlarda yayınlandı.
  • Özel sektör ve belediyeler ile el ele vererek "Hayatta Herşey Bekleyebilir Sağlınız Asla" sloganlı görselimiz tüm Indoor ve Outdoor mecralarda yayınlandı.