Ramazan Bağışı

Paylaşma ve dayanışma duygularını en yoğun şekilde hissettiğimiz bu günlerde tedavi gören kanser hastalarımıza destek olun, hep birlikte umudu büyütelim. Peki siz değerli bağışçılarımız, bu özel ayda kanser hastalarına nasıl destek olabilirsiniz?

1-Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi'mizin iftar masasına bir tabak da siz koyun.
Kendi adınıza veya başkası adına Mucizevi’de kalan hastalarımızın bir iftar yemeğini karşılayabilirsiniz. (1 öğün yemek bedeli 100 TL'dir. Konaklayan kişi sayısı değişkenlik göstermekte olup bağış yapmak isterseniz bizimle iletişime geçerek kalan hasta sayısını öğrenebilirsiniz.)

2- Filtre ve zekatlarınız ile kanser hastalarına şifa olun.
Fitre ve zekatlarınızı derneğimize bağışlayarak hastalarımıza sağladığımız konaklama hizmetine, maddi desteğe ve gıda desteğine katkıda bulunabilir ve hastalarımızın şifa bulmak için verdikleri mücadelede ellerinden tutabilirsiniz.

3- Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’ne destek olun.
Düzenli olarak tükettiğimiz temel gıda ihtiyaçlarımıza destek olarak Mucizevi’de hayatın devam etmesine katkı sağlayıp mucizelere ortak olabilirsiniz. (Yumurta, peynir, ekmek, çay, bakliyat, et, tavuk, şeker, tuz, sebze ve meyve vb. ürün desteğine her zaman ihtiyacımız bulunuyor. Dilerseniz ürünleri derneğimize getirebilir veya ürün bedelini bağışlayabilirsiniz.)

Daha fazla detaylı bilgi almak isterseniz onayd@turkkkanserdernegi.org adresine mail atabilir veya 0212 238 30 30 telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz.

Ramazan ayının hepimiz için huzurlu ve sağlıklı geçmesini dileriz.

Online bağış ve hesap bilgileri için TIKLAYIN!