MUCiZEVi

MUCİZEVİ – KANSER HASTALARININ ÜCRETSİZ KONAKLAYABİLECEKLERİ YAŞAM MERKEZİ

İkamet ettikleri il ve ilçelerde kanser tedavileri yapılamadığı için bugün bir çok hastamız, tedavi amacıyla büyük şehirlere gelmekteler. Öte yandan maalesef, maddi imkansızlıkları nedeniyle bazen şehre gelecek yol parasını dahi güçlükle denkleştirdikleri için ayakta tedavi (kemoterapi ve radyoterapi) alan hastalarımız hastanelerin parklarında ya da tanıdıkları eş, dost, akrabalarının yanında barınmaya çalışıyorlar.

Hem hastaları hem refakatçilerini ve bizleri son derece üzen bu duruma çare olarak hayata geçirdiğimiz Mucizevi Projemiz, hastalarımıza ve refakatçilerine ücretsiz olarak konaklama hizmeti verdiğimiz bir yaşam merkezi.

Hastalarımız, Mucizevi’de ücretsiz olarak konaklamanın yanı sıra bu yaşam merkezinde psikolojik destek de alacaklar. Mum yapımından, el işi faaliyetlerine, boyamadan satranca kadar bir çok farklı atölye çalışması ve etkinliklere ve farklı atölye çalışmalarına katılarak beceri ve hobi edinebilecekler. Kanseri yenen üyelerimizden oluşan “Kahramanlar Kulübümüz” de, hastalarımıza psikolojik olarak destek vererek, kanserle mücadelenin en önemli unsuru olan psikolojik destek ve motivasyonlar sayesinde, hastalarımızın tedaviye daha hızlı cevap vermelerine destek olacaklar.

• İlk etapta, İstanbul’da bulunan dernek binamızda hayata geçecek olan Mucizevi Projesi’ni, uzun vadede Ankara, İzmir, Adana gibi onkoloji merkezlerinin bulunduğu büyükşehirlerde de hayata geçirmeyi planlıyoruz.

• Mucizevi Resimler