Prof. Dr. Ahmet Aydın Yazılarıyla Web Sitemizde

26 Haziran tarihinde, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Çocuk Metabolizma ve Beslenme Bilim Dalı Başkanı ve aynı zamanda derneğimiz üyelerinden Sayın Prof. Dr. Ahmet AYDIN’la biraradaydık. Ahmet Hocamızla, beslenmeye dair çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Dernek Başkanı’mız Sayın Burak DURUMAN ve Yönetim Kurulu üyelerimizden Sayın Sabire Aras DÖRTTEPE’nin de katıldığı ziyaretimizde; beslenmeden güneşlenmeye, spordan Taş Devri Diyeti’ne kadar pek çok önemli bilgiyi Ahmet Hoca’mızdan aldık.

Ayrıca Ahmet Hoca’mızdan, www.polonez-koy.com sitemizde sizlerle paylaşmak üzere yayınlamamız için makale sözü de aldık. Bundan böyle Taş Devri Diyeti ve sağlıklı beslenmeyle ilgili doğru bildiğimiz yanlışları; Prof. Dr. Ahmet AYDIN’ın kaleminden okuyabileceksiniz.

Aynı zamanda derneğimiz üyesi olan sevgili Ahmet Hoca’mıza bize zaman ayırdığı için ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.