Onkoloji Günü

Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz çok keyifli ve “sağlıklı” bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Nişantaşı’nda bulunan Sanatçılar Parkı’nda, Şişli Belediyesi’nin ve destekçilerimizin katılım ve katkılarıyla “Geleneksel Onkoloji Günü”nün ilkini gerçekleştirdik.

Parka kurduğumuz psikoloji, nefes terapi, meditasyon, sağlıklı mutfak atölyesi ve sağlık kontrolleri çadırlarında tüm gün boyunca atölyeler düzenledik. Tüm halkımıza açık ve ücretsiz olan onkoloji gününde aynı zamanda “Kazananlar Kulübü” üyelerimiz ve kanser hastalarımızın el emeği göz nuru tasarımları da ziyaretçilerimizle buluştu. Satışından elde ettikleri geliri kanserle mücadele fonuna aktaran kazananlar kulübü üyelerimize ve hastalarımıza çok teşekkür ederiz.

Sağlık çadırlarında, ücretsiz tansiyon, şeker, göz ve benzeri sağlık kontrollerinin yapılırken bir yandan da katılımcı onkologlarımız, ziyaretçilerimizden gelen soruları yanıtladı.

Gelenekselleştirmeyi hedeflediğimiz bu keyifli ve sağlıklı etkinliği tüm Türkiye’de yaparak, kanserden korkarak değil, kanseri bilerek ondan korunmanın mümkün olduğunu tüm Türkiye’ye yaymayı planlıyoruz.