Avon'la Meme Kanserini KAFAYA TAKTIK

Avon Türkiye, her yıl olduğu gibi bu sene de meme kanserinde erken tanı ve taramanın önemine vurgu yapmak amacıyla çok dikkat çekici bir projeye imza attı. Pembe peruk takan bayanlarımız, İstanbul'un dört bir yanında pembe arabalarla gezerek hem erken tanıya dikkat çekecek hem de dağıttıkları Türk Kanser Derneği Meme Kanseri Bilgilendirme broşürleriyle tüm bayanlarımıza kendi kendine meme muayenesinden, ulstrasona, doktor kontrolünden risk gruplarına kadar bir çok konuda bilgilendirmeler yapacaklar.

Sosyal medyada da büyük ilgi gören kampanyada ayrıca, #kafayataktık hashtag'iyle yapılan her paylaşımda Avon, derneğimize 1 TL bağış yapacak.

Paylaşımlar 3 saat içinde  10,000'e ulaştı, bakalım gün sonunda kampanya bitiminde nerelere ulaşmış olacağız.