1 Ekim 2015 tarihli basın toplantımız

1 Ekim 2015 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz basın toplantısıyla, meme kanseriyle mücadele seferberliğimizi tüm ülkemize ilan ettik.

Oyuncu Deniz ÇAKIR, sanatçı Linet, oyuncu Semra SAN ve Arda EŞBERK’in de aralarında bulunduğu gönüllülerimizin ve ulusal basının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, dernek başkanımız Burak DURUMAN, Op. Dr. Zeynep ÇAYNAK, Doç Dr. Soley BAYRAKTAR ve Prof. Dr. Cem BALCI da meme kanserinde erken tanı ve tedavi yöntemleri ve yeni gelişmeler hakkında katılımcılarımızı ve basını bilgilendirdiler.

Bu yıl basın toplantımızın belki de en anlamlı katılımcılarından biri de; geçtiğimiz yıl derneğimizin gerçekleştirdiği meme kanseri taramasına katılan ve 1. evrede meme kanseri tanısı alan ve yine derneğimiz tarafından tedavileri gerçekleştirilerek, sağlığına kavuşan Dilek ÖZAL da hem katılımcılarımızla hem de basınla, yaşadıklarını ve erken teşhis sayesinde, yaşam kalitesi düşmeden ve kolay bir şekilde nasıl tedavi olduğunu paylaştı.

Ayrıca Ekim ayı boyunca, İstanbul’un bir çok ilçe muhtarlıkları ve şehir hatları vapurlarında ile havayolları terminalleri ve uçak içi bilgilendirme ekranlarında da erken tanı ve kendi kendine meme muayenesi gibi konularda bilgilendirmeler yapıyor olacağız.