Kanser Haftası Etkinlik Takvimi 1-7 Nisan 2015

1 – 7 Nisan, tüm dünyada Kanser Haftası olarak kabul edilmekte ve bu hafta boyunca bir çok yerde kanser hakkında bilgilendirme ve farkındalık etkinlikleri düzenlenmektedir. Biz de Türk Kanser Derneği olarak Nisan ayında bir çok etkinlik düzenleyeceğiz. Birbirinden faydalı ve keyifli etkinliklerimize katılımınızı rica eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB İLE YAPILACAK ETKİNLİKLER

İstanbul genelinde çalışan toplu taşıma araçları ile istasyonlarda ve İstanbul’un en işlek caddelerinde bulunan billboard, viyadük ve üstgeçitlerde afiş çalışması yapılacaktır.

İETT İLE İŞBİRLİĞİ

Nisan ayı boyunca otobüs ve metrobüs içlerinde ve lcd ekranlarında Türk Kanser Derneği tanıtım filmi, afiş, poster ve tutacaklarda bilgilendirme görselleri sergilenecektir.

MEDIAPANO İLE İŞBİRLİĞİ

İstanbul’un en işlek alışverişmerkezlerinin içleri, kapalı ve açık otoparklarında farkındalık görselleri sergilenecektir. Ayrıca Migros ve Macrocenter’larda bulunan dijital ekranlarda da Türk Kanser Derneği tanıtım filmi ve farkındalık videoları yayınlanacaktır.

CITY’S AVM STAND ÇALIŞMASI

Nişantaşı’nda bulunan City’s alışverişmerkezinde kurulacak bilgilendirme standında, misafirler kanser hakkında bilgilendirilecek ve gelen sorular yanıtlanacaktır.

Tarih: 1 – 7 Nisan 2015

Yer : City’s Alışverişmerkezi – Nişantaşı

ÇİÇEKSEPETİ İLE İŞBİRLİĞİ

Çiçeksepeti, 1 – 7 Nisan tarihleri arasında web sitesinde Türk Kanser Derneği logomuzu yayınlayarak, bu hafta boyunca kansere dair derneğimizden temin ettiği bilgileri, tüm kullanıcılarıyla e-bülten ve sosyal medya aracılığıyla paylaşacak.

DOĞA KOLEJİ

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Doğa Koleji Halkalı Kampüsünde “Kansersiz Yaşam Forumu”nu yine düzenliyoruz.

Tarih: 4 Nisan 2015 – Cumartesi

Saat: 09:30 – 15:00 Yer : Doğa Koleji – Halkalı Kampüsü

Moderatörler: Ece Pirim Kağan

Katılımcılar: Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu

Doç. Dr. Betül Açıkalın

Uzm. Psikolog Emrah Polat

Sanatçı Uğurkan Erez,

BAĞCILAR BELEDİYESİ

Bağcılar ilçe sınırlarında bez afiş uygulamaları ile tüm muhtarlık ve kültür merkezlerinde poster ve bilgilendirme broşürleri dağıtılacak, etkinliklerimiz sosyal medya aracılığıyla da duyurulacaktır.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ

Beşiktaş ilçe sınırlarında bez afiş uygulamaları ile tüm muhtarlık ve kültür merkezlerinde poster ve bilgilendirme broşürleri dağıtılacak, etkinliklerimiz sosyal medya aracılığıyla da duyurulacaktır.

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ

Gaziosmanpaşa ilçe sınırlarında bez afiş uygulamaları ile tüm muhtarlık ve kültür merkezlerinde poster ve bilgilendirme broşürleri dağıtılacak, etkinliklerimiz sosyal medya aracılığıyla da duyurulacaktır.

KADIKÖY BELEDİYESİ

Kadıköy ilçe sınırlarında bez afiş uygulamaları ile tüm muhtarlık ve kültür merkezlerinde poster ve bilgilendirme broşürleri dağıtılacak, etkinliklerimiz sosyal medya aracılığıyla da duyurulacaktır.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ

Şişli ilçe sınırlarında bez afiş uygulamaları ile tüm muhtarlık ve kültür merkezlerinde poster ve bilgilendirme broşürleri dağıtılacak, etkinliklerimiz sosyal medya aracılığıyla da duyurulacaktır.

ATÜ İLE İŞBİRLİĞİ

Atatürk Havalimanı geliş ve gidiş kontuarlarında bulunan mağazalarda broşür dağıtımı, roll-up sergilenmesi ve derneğimize bağışlamak üzere t-shirt yaptıracaktır.