Meme Kanseri Farkındalık Basın Toplantısı

Türk Kanser Derneği olarak, Ekim ayında, meme kanserinde erken tanının önemine vurgu yapmak adına bir dizi etkinlik düzenledik. Bu etkinlikleri duyurmak ve meme kanseri konusunda toplumu bilgilendirmek amacıyla düzenlediğimiz basın toplantımıza sanat ve cemiyet hayatından bir çok ünlü isim de katıldı.

Türk Kanser Derneği Başkanı Burak DURUMAN’ın; T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çavlan ÇİFTÇİ’nin; Op. Dr. Murat ATAY’ın ve Op. Dr. Cem BALCI’nın konuşmacı olarak yer aldıkları basın toplantısında, kendi kendine meme muayenesi ve erken teşhis yöntemleri konuları konuşulurken; Ekim ayında vatandaşlarımıza hediye edeceğimiz yüzlerce ücretsiz meme taraması konusunda da detaylı bilgi verildi.

Siren Ertan ÇARMIKLI, Merva ULUSOY, Neslişah ALKOÇLAR DÜZYATAN, Nur SÜRER ve Sumru YAVRUCUK başta olmak üzere pek çok ünlü ismin de büyük ilgi gösterdiği toplantımızda, hem faydalı bilgiler verildi hem de keyifli anlar yaşandı.